avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 641 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna ziua sora mea a re o probleme foarte mare daca ne ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna ziua sora mea a re o probleme foarte mare daca ne puteti ...

Buna ziua sora mea a re o probleme foarte mare daca ne puteti indruma va rog frumos, Sa intamplat ca aceasata sa fir in concubinaj cu cineva au facut un copil impreuna in tim ce ia a fost casatorita dar despartita de sotul ei, sa certat cu cel care a stat in concubinaj sau despartit iar ea a plecat la bucuresti cu copilul, dar sa intors inapoi la arad find ca acesta a reusit sa faca un alt certificat pentru copil casa fie trecut ca si tata, treba e in felul urmator acesta ia smuls copilul din brate si a fortato sa mearga la el acasa si a santajato cu copilul acesta ia cerut bani si aur casa ii deie copilul inapoi sau sa steie cu el obligat fortat apoi a santajato cu poze cu ea nude care sunt contra facute, acesta ia fruat si documentele ei certificatul de casatorie al ei si al sotului ei certificatul de naster al copilului si certificatul ei de nastere, noi am reusit sa o scoatem din casa lui pt ca aceasata a fost obligata sa stea cu forta acolo, nu am putut sa luam copilul de la el, dar acesta a decis si avem registrare video in care spune ca dupa o saptamana poate sa mearga sa ieie copilul la ea, nu mai stim ce sa facem, inca un lucru ciduat ca acesta a cerut paternitatea copilului dar este foarte ciudata ca in acel document de la instanta scrie niste lucruri care nici macar nu au legatura sora mea mai are un copil cu fostul ei sot iar domnul cu care astat in concubinaj minte ca si acel copil a fost la el desi acesta nici macar nu locuieste la el iar actualul copil care este alui are doar un ana iar in acel document scrie ca ambi copi sau cerut sa steie cu el de si nu inteleg cum este posibil ca un copilde un anisor care nu stie sa vorbeasca sa cerut sa stea cu el inca o greseala este ca este trecut fetita in loc de baiat va rog frumos indrumatine

Alte discuții în legătură

Divorț cu minor în lipsa acordului unuia dintre soți laviniamirela laviniamirela Bună ziua sunt căsătorit de 16 ani din această căsătorie am un copil cu probleme grave de sănătate minor de 9 anișori. De 2 ani nu mai am nici un fel ... (vezi toată discuția)
Bună ziua. suntem căsătoriți de 3 ani și avem un băiețel ... Babes Monica Elena Babes Monica Elena Bună ziua. Suntem căsătoriți de 3 ani și avem un băiețel de 2 anișori . Problemele au apărut când a apărut băiețelul. Noi stăm într-o casă 3 ... (vezi toată discuția)
Suntem căsătoriți de 3 ani și avem un băiețel de 2 anișori ... Babes Monica Elena Babes Monica Elena Suntem căsătoriți de 3 ani și avem un băiețel de 2 anișori . Problemele au apărut când a apărut băiețelul. Noi stăm într-o casă 3 famili (socri ... (vezi toată discuția)