avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 631 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Divorț cu minor în lipsa acordului unuia dintre soți
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Divorț cu minor în lipsa acordului unuia dintre soți

Bună ziua sunt căsătorit de 16 ani din această căsătorie am un copil cu probleme grave de sănătate minor de 9 anișori. De 2 ani nu mai am nici un fel de relație cu soția doar că locuim in aceași casă și ne mai certăm câteodată. Am vorbit cu ia despre divorțul de comun acord dar ia nu vrea să divorțeze. De 5 ani ea este însoțitor la copil, dar copilul trebui să facă recuperare in fiecare an dar ia nu a fost decât o singură dată spune că nu îi place să stea în spital. Alt copil nu și-a mai dorit să avem ia mai a având o fată din altă relație de 17 ani. În toți acești ani io am întreținuto pe ia pe ficăsa și doi frați de ai ei care stau la mine. Casa este a mea de la părinți dar nu am nici un act doar o chitanță de mână pe numele meu. Eu vreau divorțul și vreau și copilului și să nu îmi pied casa. Ia spune cum este copilul cu probleme nu pot opțiune divorțul atâta timp cât ia nu vrea. Vă mulțumesc anticipat, aștept răspuns
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 16:56, 20 Septembrie 2017
Buna ziua,
Va trebui sa introduceti in instanta o cerere de divort.
Divortul se va pronunta ca vrea sau nu sotia.
Solicitati si stabilirea domiciliului minorului la dumneavoastra aratand cele de mai sus.
Atata timp cat este casa a dumneavoastra de la parinti sotia nu are niciun drept dar trebuie vazut ce scrie in acea chitanta.
Luati legatura cu un avocat care sa va sprijine.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort, partaj stancea stancea buna ziua... in anul 2004 mam casatorit,mama mea nea facut mie si sotiei un contract de intretinere ....pe o locuinta compusa din 2 camere si sala... ea ... (vezi toată discuția)
Divort- neintelegere in privinta minorului lacri88 lacri88 sunt casatorita cu sotul meu de 5 ani ma inselat si vreau sa divortez dar problema este ca avem un copil de 4 anisori si nu vrea sa mi-l dea.ce-as putea face ... (vezi toată discuția)
Cum pot obține custodia unica Alexanndraa Alexanndraa Cum as putea obține custodia unica a băiețelului meu în vârstă de aproape 2 anișori ținând cont ca tatăl este mereu plecat de acasă ..(înainte de ... (vezi toată discuția)