avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1128 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Poză minor pe rețelele sociale Bună seara.Am și eu ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Poză minor pe rețelele sociale Bună seara.Am și eu o întrebare ...

Poză minor pe rețelele sociale
Bună seara.Am și eu o întrebare și vreau niște lămuri...în legătură cu postarea de fotografi a fostei soți cu copilul nostru minor(5ani) .Avem custodie comună..cu domiciliul copilului la ea,la,fosta....De curand am vazut poze pe retelele sociale cu ea si cu un al barbat impreună cu copilul nostru.S-au mai întâmplat în trecut să vad poze pe rețelele sociale publice cu copilul nostru și cu un barbat,i-am atras atenția și le a șters.
Ce vreau eu să vă intreb și aștept un răspuns avizat.Am vreo posibilitate,legală ,să o "forțez"să nu mai posteze poze cu fata mea minoră și diferiți bărbați,iubiți de a ei.,impreună?Există lege unde trebuie si acordul meu pentru publicarea pozelor in mediul online?Având în vedere că avem custodie comună.
Vă mulțumes anticipat!
.
Ultima modificare: Vineri, 29 Martie 2024
Tony13, utilizator
Cel mai recent răspuns: Tony13 , utilizator 15:54, 30 Martie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Da, o notificați oficial sa le șteargă și sa nu mai posteze fără acordul dvs si daca nu le șterge, o dati in judecată.

[ link extern ]
[ link extern ] /
Ultima modificare: Sâmbătă, 30 Martie 2024
gi-jane2, moderator
Soluția citata este ,, curajoasa"dar asta nu înseamnă că este obligatorie pt celelalte instante .Exista și argumente contrare care pot duce la respingerea unei astfel de acțiuni mai ales ca nu exista o practica cât de cât închegată a instantelor..
Vă mulțumesc pt.răspunsuri...!!

~ final discuție ~