avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 842 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna ziua. Peste drum de casa este o carciuma unde se ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna ziua. Peste drum de casa este o carciuma unde se aduna tot ...

Buna ziua.
Peste drum de casa este o carciuma unde se aduna tot felul de oameni. Dupa cateva pahare cu alcool unii incep sa devine agresivi si sa vorbeasca vulgar. Politia nu are ce sa le faca, pt ca nu au cu ce plati amenzi, nefiind salariati cu carte de munca.
Una peste alta iese acolo o harmalaie, care se aude din casa.
I-am zis proprietarului sa inchida usa, sa nu mai serveasca cu alcool pe cei care intrec masura. Nu-l intereseaza. Bani sa iasa. Intrebarea este daca proprietarul poate fi amendat pt perturbarea linistii publice, pt ca totul se intampla in carciuma lui
Cel mai recent răspuns: eugenoctavian1968 , utilizator 17:21, 2 Aprilie 2024
Eu zic să sunați la poliție de fiecare dată când se consumă alcool pe domeniul public sau se deranjează ordinea și liniștea publică.
Acele amenzi dacă nu se plătesc se transformă în zile pedeapsă de închisoare contravențională. Știu, e lung drumul până acolo, dar nimic nu e ușor pe lumea asta!
Continuați să sunați la poliție, e singura și cea mai bună cale!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! expun și eu următoarea problema pe care o au niște ... George G George G Buna ziua! Expun și eu următoarea problema pe care o au niște cetățeni. Într-o comuna din județul Neamț, un cetățean si-a deschis în urma cu ... (vezi toată discuția)
Locatar care pune muzica la nivel maxim gamezcdr gamezcdr Am in bloc un copil prost si necivilizat de vreo 18-19 ani (foarte multi de varsta asta au luat-o razna), parintii maimute din Africa, care de 4 ani pune ... (vezi toată discuția)