CLAUDIU LASCOSCHI a scris:
Vorbiți cu avocatul pentru urgentare.
Singur nu aveți nicio șansă.
Ați stabilit cu avocatul si urgentarea sau ati plătit reprezentarea pentru tot procesul la grămadă?
Se discuta separat pentru urgentare și se plătește separat căci este ceva foarte dificil și avocatii cam fug de asa ceva.
Reprezentarea este simpla în astfel de cazuri fata de urgentare, ca să înțelegeți.
București 2024
Nu am antecedente penale, ăsta e singurul meu dosar penal... Sunt un băiat simplu și bun, când l-am plătit pe avocat am considerat că face el toate procedurile necesare pentru a mă reprezenta și a face el toate procedurile necesare... Dar o dată ce s-a văzut cu banii în căruță mi-a zis pe final, dacă te cheamă să dai declarație să nu te duci singur, mă suni ... Iar dacă trece un an de zile abea după poate face procedura de tergiversare...
Dacă îmi recomandați un avocat specializat în cazuri rutiere și urgentare din Rădăuți județul Suceava sincer eu sunt dispus să îl angajez... Dar tot o dată vreau și recomandarea unui domn ce are nevoie de un rinichi și e dispus sa îl cumpere de la mine... Că avocatul ce l-am angajat acum a primit 1000 euro în două luni conform contractului... Pt a obține acei bani, nu cred că vreți să știți câte ore suplimentare a trebuit sa prestez la serviciu... De nici acum nu ma recunosc în oglindă când văd cearcănele din ochi... Mi-e greu să mă împart între tată ce e bolnav stă separat și îmi cere mereu ajutorul că are 72 de ani, munca în 3 schimburi de la serviciu, sunt singur și stau singur în casa mamei deci trebuie tot eu să fac curat, mâncare și sa am grijă și de casă... De înnebunesc câte o dată când mă gândesc cu de am greșit lui Dumnezeu să le trag pe toate... Când aveam mașină reușeam să mă mai împart... Acum mă trezesc cu groază la 4 să fiu la 6 la muncă când am de mers schimbul 1... Și mă apucă depresia când scap din schimbul 3 la ora 6 și în loc să ajung acasă să mă odihnesc trebuie să pedalez pe jos din oraș până acasă încă o oră...