avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 485 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Bună ziua, am nevoie de niște informații. Am avut o ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Bună ziua, am nevoie de niște informații. Am avut o suspendare ...

Bună ziua, am nevoie de niște informații.

Am avut o suspendare de 90 de zile a permisului... Mai aveam o săptămână până să îl recopăr înapoi dar din nefericire într-o zi am pierdut buzul către serviciu, am folosit mașina personală crezând că nu pățesc nimic (dar un coleg din invidie și ură la ieșirea din tură m-a pârât iar când am scăpat de la job evident că mă aștepta cu mare drag un echipaj de politie, ceea ce a dus la faptul ca mi-au făcut dosar penal, articolul 335 alineat 2) ...

Mi-am angajat avocat, sunt 5 luni de când am comis fapta iar avocatul spune mereu că dosarul meu e în lucru, nu m-a chemat nimeni sa dau vre-o declarație, nu știu ce număr unic am la dosar, nici cine îmi este procuror... Nu am fugit de gardă, nu eram băut, mi-am recunoscut vina față de domnii agenți, afirmând că am avut o urgență... Dar din partea avocatului mereu primesc același răspuns, dosar în lucru...

Ce pot face pentru a grăbi lucrurile? Ce pot face pt a-mi recupera permisul? Există vreo șansă să fac vre-o procedură încât sa nu mai ajung în instanță? Există vreo procedură pt a-mi recupera permisul până la finalizarea procesului? Cu cine pot lua legătura să văd în ce stadiu e dosarul meu sau cine îmi e procuror? Am 5 luni de zile, din care nu știu absolut nimic, tot ce am în mână este doar un proces verbal în care scrie că dreptul meu de conducere este suspendat... Nu m-a chemat nimeni la declarații, nu m-a chemat nimeni în camera preliminară, nu știu când voi avea procesul, nu am nici o informație. Cu ce pot ajuta agenții de politie sa îmi finalizeze cazul mai rapid?
Ultima modificare: Marți, 2 Aprilie 2024
0vidiX, utilizator
Cel mai recent răspuns: 0vidiX , utilizator 01:17, 6 Aprilie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
În ziua de astăzi urgentarea unui dosar penal în UP este ceva foarte dificil.
Procurorii se plâng ca au multe dosare și ca sunt prea putini...
Eu cred ca își administrează în mod greșit timpul dar ei au alta părere...

În astfel de cazuri trebuie plătit separat avocatul pentru urgentare intrucat este mai dificila urgentarea decât însăși cazul penal pe care îl aveți.
Este necesar sa existe și argumente solide...

București 2024
Ultima modificare: Marți, 2 Aprilie 2024
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

CLAUDIU LASCOSCHI a scris:

În ziua de astăzi urgentarea unui dosar penal în UP este ceva foarte dificil.
Procurorii se plâng ca au multe dosare și ca sunt prea putini...
Eu cred ca își administrează în mod greșit timpul dar ei au alta părere...

În astfel de cazuri trebuie plătit separat avocatul pentru urgentare intrucat este mai dificila urgentarea decât însăși cazul penal pe care îl aveți.
Este necesar sa existe și argumente solide...

București 2024

Am plătit deja 1000 de euro avocatului și am avut încrederea că face el toate procedurile necesare urgentării cazului meu... Dar răspunsul lui a fost de fiecare dată același (dosar în lucru) ... Nu știu în cine mai pot avea încredere, consider că avocatul a avut scopul doar de a-mi lua banii fără să facă nimic... Când i-am dat ultima tranșă de bani, mi-a răspuns că justiția e nedreaptă iar de nu mă contactează nimeni, după un an de zile poate face cerere de tergiversare dosar (evident probabil abea așteaptă să mai mulgă niște bani de la mine)...

În calitate de cetățean cum pot să formulez niște cereri și cui pentru a soluționa cazul meu mai repede fără să fiu nevoit să aștept ani de zile până să ajung în instanță din oficiu? Pe portal just nu îmi apare numele meu, nu știu absolut nimic de 5 luni de zile...
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Vorbiți cu avocatul pentru urgentare.
Singur nu aveți nicio șansă.

Ați stabilit cu avocatul si urgentarea sau ati plătit reprezentarea pentru tot procesul la grămadă?
Se discuta separat pentru urgentare și se plătește separat căci este ceva foarte dificil și avocatii cam fug de asa ceva.
Reprezentarea este simpla în astfel de cazuri fata de urgentare, ca să înțelegeți.

București 2024
Ultima modificare: Miercuri, 3 Aprilie 2024
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

CLAUDIU LASCOSCHI a scris:

Vorbiți cu avocatul pentru urgentare.
Singur nu aveți nicio șansă.

Ați stabilit cu avocatul si urgentarea sau ati plătit reprezentarea pentru tot procesul la grămadă?
Se discuta separat pentru urgentare și se plătește separat căci este ceva foarte dificil și avocatii cam fug de asa ceva.
Reprezentarea este simpla în astfel de cazuri fata de urgentare, ca să înțelegeți.

București 2024

Nu am antecedente penale, ăsta e singurul meu dosar penal... Sunt un băiat simplu și bun, când l-am plătit pe avocat am considerat că face el toate procedurile necesare pentru a mă reprezenta și a face el toate procedurile necesare... Dar o dată ce s-a văzut cu banii în căruță mi-a zis pe final, dacă te cheamă să dai declarație să nu te duci singur, mă suni ... Iar dacă trece un an de zile abea după poate face procedura de tergiversare...

Dacă îmi recomandați un avocat specializat în cazuri rutiere și urgentare din Rădăuți județul Suceava sincer eu sunt dispus să îl angajez... Dar tot o dată vreau și recomandarea unui domn ce are nevoie de un rinichi și e dispus sa îl cumpere de la mine... Că avocatul ce l-am angajat acum a primit 1000 euro în două luni conform contractului... Pt a obține acei bani, nu cred că vreți să știți câte ore suplimentare a trebuit sa prestez la serviciu... De nici acum nu ma recunosc în oglindă când văd cearcănele din ochi... Mi-e greu să mă împart între tată ce e bolnav stă separat și îmi cere mereu ajutorul că are 72 de ani, munca în 3 schimburi de la serviciu, sunt singur și stau singur în casa mamei deci trebuie tot eu să fac curat, mâncare și sa am grijă și de casă... De înnebunesc câte o dată când mă gândesc cu de am greșit lui Dumnezeu să le trag pe toate... Când aveam mașină reușeam să mă mai împart... Acum mă trezesc cu groază la 4 să fiu la 6 la muncă când am de mers schimbul 1... Și mă apucă depresia când scap din schimbul 3 la ora 6 și în loc să ajung acasă să mă odihnesc trebuie să pedalez pe jos din oraș până acasă încă o oră...
3 din 3 utilizatori consideră
acest răspuns util
Baliverne, cercetarea durează cât durează, nu il interesează dosarul pe procuror, nu a murit nimeni și sincer, nu ii pasa( ca să ma exprim elegant) ca aveti dvs nevoie de permis. Nu e cazul sa mai împingeți alți bani acestui avocat sau altuia, mai ales ca nu aveti.
Dacă vreți, înscrieți-va in audienta la procuror.