Este adevărat ca ceea ce zic eu pare adesea legendar dar urgentarile există și sunt făcute de anumiți avocati.Eu știu absolut sigur asa ceva.Nu vorbesc din auzite ci din fapte.
Deci, nu este chiar asa avocatul, o chestie care sa depindă de procuror
Procurorii nu fac mereu fata sa își facă de cap
Este aberant sa spună cineva sa nu plătească avocat căci asa s-a dus totul de râpă în justiție.
Eu din 2012 am anunțat căderea justiției în câțiva ani și asa a fost.
De atunci oamenii de rand au contribuit împreună cu politicienii la distrugerea justiției și eliminarea parghiilor dure de constrângere împotriva procurorilor.
Insa, nu apelați la avocati care habar nu au de urgentari căci este complet inutil asa ceva.
Suma de 1000 euro reprezinta probabil faza de UP și judecata.Si atat.
Îmi vine greu sa cred ca acoperă și urgentarea din motive expuse de mine anterior.
București 2024
În provincie merge ușor.
Eu am spus ca este suficient sa pocnească din degete avocatul.
Și când spun asta nu ma refer neapărat la cel mai bun avocat din orașul de provincie respectiv.
La București este Liga Campionilor în asa ceva, cam prin sferturile de finală, nu în faza grupelor...
Mai am o vorba...
Germania la fotbal când joaca prost ajunge în finala și dacă joaca bine o și câștigă.
În provincie este soft...au cazuri puține...De 100 de ori mai puține decât la București...
București 2024
În provincie merge ușor.
Eu am spus ca este suficient sa pocnească din degete avocatul.
Și când spun asta nu ma refer neapărat la cel mai bun avocat din orașul de provincie respectiv.
La București este Liga Campionilor în asa ceva, cam prin sferturile de finală, nu în faza grupelor...
Mai am o vorba...
Germania la fotbal când joaca prost ajunge în finala și dacă joaca bine o și câștigă.
În provincie este soft...au cazuri puține...De 100 de ori mai puține decât la București...
București 2024
~ final discuție ~