avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 959 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... As vrea să demisionez de la locul de muncă actual. ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

As vrea să demisionez de la locul de muncă actual. Însă ...

Hej! As vrea să demisionez de la locul de muncă actual. Însă nu sunt de acord cu preavizul de 20 de zile deoarece fix motivul demisiei este acela că sunt chemată să lucrez într-un punct de lucru prea departe de mine, pe care nu l-am acceptat. De menționat că la momentul semnării contractului de muncă se menționa că angajatorul poate chema angajații in oricare punct de lucru, însă există numai un singur astfel de punct de lucru. Este vreo variantă corectă să evit acest lucru? Cele 20 de zile funcționează că un paravan atât pentru angajator cât și angajat. Dar eu voi pierde peste 3 ore pe drum dus întors și nu voi mai avea posibilitatea să merg la interviuri pentru un nou job. Asta mă va pune în situația de a rămâne fără job pentru a putea găsi altul. Mulțumesc frumos!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:25, 3 Aprilie 2024
De ce nu solicitati incetarea c.i.m. cu acordul partilor . Nu se acorda preaviz in aceasta situatie.

~ final discuție ~