avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 835 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... concediu ingrijire copil
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

concediu ingrijire copil

Am angajat o studenta, in ultimul an, cu data de 01 februarie 2006. A terminat facultatea dar nu si-a dat licenta. A ramas insarcinata urmand sa nasca in noiembrie a.c. Intrebarea este daca poate beneficia de indemnizatie pentru ingrijire copil, daca facultatea poate fi considerata stagiu de cotizare chiar daca nu si-a dat licenta.
Ultima modificare: Marți, 17 Octombrie 2006
alinasavin, utilizator
Cel mai recent răspuns: alinasavin , utilizator 12:43, 27 Noiembrie 2006
oricine poate "absolvi " o facultate particulara, eu zic ca trebuie sa-si fi luat licenta.
Ladyk nu inteleg ce vrei sa spui cu functia. N-am pomenit de asa ceva si n-are nici o legatura intrebarea mea cu raspunsul tau.
Intr-adevar trebuie sa-si fi luat licenta inainte sa se nasca copilul, asa spun si cei de la MMSSF. Deci ... nu va beneficia de indemnizatie pentru cresterea copilului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Studii superioare sau studii superioare de scurta durata CYF CYF Am un candidat la concurs care a terminat studiile superioare cu durata de 3 ani. Pe ce post poate fi incadrat? S sau SSD. Multumesc. (vezi toată discuția)
Ordin 295 din 5 feb 2007 Studentu Studentu are cineva un linc catre aceasta lege " ORDIN nr.295 din 5 februarie 2007 al ministrului educaţiei şi cercetării privind cadrul general de organizare a ... (vezi toată discuția)
Dreptul la somaj. anusca_tc anusca_tc Buna ziua, vreau sa stiiu daca am dreptul la somaj. Am terminat facultatea anul trecut dar licenta mi-am luat-o in februarie anul acesta, de atunci am incercat ... (vezi toată discuția)