avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 654 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Caut avocat speta penala
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Caut avocat speta penala

Caut avocat speta penala
Buna seara. Cut avocat pe latura penalapentru urmatoarea speta: in urma unui contract de prestari servici un anumit constructor mi-a efectua manopera pentru o casa la rosu. La contract a existat si o anexa in care erau sipulate fazele de lucru si renumerarea respectivelor faze. De fiecare data cand i-am oferit o suma de bani respectivei fazelor l-am pus sa semneze pe acea anexa. Pentru o parte din sume mi-a oferit documente justificative, pentru restul nu. El a inaintat un poces civil in instanta argumetand faptul ca nu recunoaste anexa. Pe parcursul procesului prin raportul de expertiza grafoscopic efectuat s-a stabilit ca de fapt toate semnaturile ii apartin. In acest timp noi am depus o plangere penala pentru inselaciune (sunt mai multe aspecte), dar din pacate s-a dat clasare la dosarcu posibilitatea de a face contestatie. Acestea sunt pe scurt. Dorim un avocat sa ne depuna contestatia la clasare si pe viitor sa ne reprezinte la proces. Mentionez faptul ca la timpul clasari nu era gata expertiza grafoscopica. Multumesc anticipat. O seara frumoasa!
Ultima modificare: Miercuri, 3 Aprilie 2024
sebyely, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:34, 4 Aprilie 2024
Puteti alege dvs un avocat din lista consultantilor inscrisi pe Forum
www.avocatnet.ro/Avocat-din-...

sau

alegeti din tabloul avocatilor din Romania aflat pe site-ul Uniunii Naționale a Barourilor din România
[ link extern ]

~ final discuție ~