avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1054 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna ziua. La Adunarea Generala a Asociatiei de ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna ziua. La Adunarea Generala a Asociatiei de Proprietari Bloc... ...

Buna ziua. La Adunarea Generala a Asociatiei de Proprietari Bloc... nu a mai fost trecut si numele, prenumele persoanelor prezente care au semnat in PV al AG. Eu ca membru cum pot fi convins ca persoanele prezente sunt si cele reale conform semnaturii din PV? Plus ca nu pot cere numele si prenumele membrilor comitetului executiv pentru a reclama faptul ca unul anume fotografiat la consumul din jurl blocului.Nu am putut folosii fotografia si numele membrului i ncauza pe motiv GDPR. orin in cazu lacesta cum pot dovedii membrilor si sa reclam asociaiatiei si AG ca memrul in cauza fotografiat nu mai merita sa fie membru. LA alegerile de anul viitor cum pot alege un reprezentant in comitet fara sa stiu numele si prenumele in caz de probleme viitoare. o plangere penala sau civila nu poti face daca nu i istii numel si prenumele. Multumesc Anticipat pentru un posibil rapsuns convingator.
Cel mai recent răspuns: Carlo , utilizator 19:03, 5 Aprilie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Contestați în instanță hotărârea adoptată.
Cereți în scris fotocopie după procesul verbal întocmit la data adunării generale, a hotărârii adoptate atunci, aveți dreptul!
Hotărârea trebuia afișată la avizier în termen de 7 zile ca să poată fi citită și de cei care n-au fost prezenți.
Mulțumesc. Rămâne de redactat cererea de chemare în judecată.

eugenoctavian1968 a scris:

Contestați în instanță hotărârea adoptată.
Cereți în scris fotocopie după procesul verbal întocmit la data adunării generale, a hotărârii adoptate atunci, aveți dreptul!
Hotărârea trebuia afișată la avizier în termen de 7 zile ca să poată fi citită și de cei care n-au fost prezenți.

Ultima modificare: Vineri, 5 Aprilie 2024
Carlo, utilizator

~ final discuție ~