avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 842 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Bună seara . Referitor la președintele unri ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Bună seara . Referitor la președintele unri asociații de proprietari.. ...

Bună seara . Referitor la președintele unri asociații de proprietari..
Un presedinte de asociație de proprietari , face spărturi în peretele de pe hol al apartamentului unui proprietar, chipurile pentru o avarie, dar fara sa anunțe proprietarul. Este rugat sa repare la loc peretele, dar refuza de 2 luni. Refuza sa răspundă la mesaje. Ce legi încalcă, , și cum îl pot forta sa se conformeze. Legal.. Este vorba de nesimture. Crasa. Proces? Este practic vorba cred și de o distrugere. Si abuz intrucat refuza sa repună peretele la starea lui inițială.. Mulțumesc frumos.. Seara frumoasa.
Cel mai recent răspuns: eugenoctavian1968 , utilizator 06:51, 4 Aprilie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Îl puteți reclama la Inspecția în construcții, mai ales dacă e zid de rezistență și pe acolo nu trece nimic din ceea ce ar necesita reparații, la poliție pentru distrugere, la compartimentul de specialitate din cadrul primăriei.
Să știți că peretele proprietarului nu e al proprietarului, e proprietate comună.
Tavanul dumitale e și podeaua vecinului de deasupra etc.
Succes!
Ultima modificare: Joi, 4 Aprilie 2024
eugenoctavian1968, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Balconul este parte comuna ? cine plateste reparatiile ? cristel52 cristel52 Stau la et, 10 si am hotarat sa izolez terasa cu polistiren extrudat pe toata suprafata corespunzatoare ap; meu. Initial presedintele asociatiei de locatari ... (vezi toată discuția)
Mansardare, lucrari constructii- acordul vecinilor? Laura2012 Laura2012 Buna ziua Am luat recent un apartament, care are deasupra un pod. Podul a fost cumparat de o persoana care vrea sa faca modificari de structura (inclusiv ... (vezi toată discuția)
Inundat de catre vecina de desupra mea. florinm58 florinm58 Locuiesc intr-un bloc de cand m-am nascut de 58 ani ,de-a lungul timpului au fost diverse probleme intre vecini si din cate stiu cam toate si-au gasit ... (vezi toată discuția)