va rog sa-mi spuneti cum ar putea sa se numeasca functia mea daca eu sunt studenta la drept in anul 4 si lucrez la o firma unde ma ocup de conceperea contractelor,oferte,realizarea documentatiei pentru licitatii etc.va rog sa-mi dati mai multe sugestii.ei vor sa ma numeasca functionar de birou
:D sorry!.......cred ca functia se stabileste prin statul de functii . Trebuie sa existe o structura organizatorica.................si in statul de functii e prins postul.........
Cred ca s-ar putea numi simplu ...jurist sau expert sau...... Depine si de obiectul de activitate al firmei / si de cele de mai sus / cum sunt prevazute denumirile posturilor...............
pai tocmai asta vreau sa stiu daca pot sa detin functia de consilier juridic daca inca nu am terminat facultatea.si daca pot sa semnez in calitate de cj.firma lucreaza cu o firma de consultanta dar aia nu au treaba cu noi.eu fac contractele,clauzele tot.
Nu poţi să te angajezi decît pe o funcţie care presupune studii medii, aşa că până la obţinerea diplomei de licienţă cu specializarea ştiinţe juridice, poţi cel mult să profesezi ca referent .
La ITM îţi vor primi CIM doar însoţit de act doveditor (adeverenţă de absolvire cu licienţa dată sau diploma în original ). Chiar dacă îţi vor înregistra contractul, acesta are mare problemă accea a nulităţii, care nu se prea acoperă, iar în situaţia în care eşti verificat nu ştiu cum o să dovedeşti dreptul de a exercita funcţia de consilier juridic, nu de jurist.......
Vezi COR şi apartenenţa la CCJ
Jurist-vechime
tudor9
se ia in calcul vechimea de 5 ani pe postul de jurist, angajat al unei soc. com., in momentul in care as dori sa dau examen pentru i.n.m.? sau numai vechimea ... (vezi toată discuția)