avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 830 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna ziua , am un dosar pe rol: plângere soluţii de ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna ziua , am un dosar pe rol: plângere soluţii de neurmărire/netrimitere ...

Buna ziua , am un dosar pe rol: plângere soluţii de neurmărire/netrimitere judecată (art.340 NCPP), tatal fetitei mele are vizite de a lu fetita, au fost cateva da ti cand nu i am dat o deoarece a fost bolnava si ma reclamat, acum am ajuns sa ne intelegem si se respecta vizitele, as putea sa facem ceva la notar amandoi in acest sens pentru dosarul de la judecatorie, eu trebuie sa ma apar iar el a dispus sa mergem la un notar sa declaram ca o a fost o neintelegere la momentele resoective si ca se vor respecta vizitele, ce anume trebuie sa cer notarului pentru a ma ajuta in instanta?
Cel mai recent răspuns: Madalina Pascu , Avocat 12:10, 8 Aprilie 2024
Buna ziua, trebuie analizat dosarul, din ce spuneti este posibil ca dosarul sa se inchida fara demersuri suplimentare din partea dvs.
Ultima modificare: Joi, 4 Aprilie 2024
Madalina Pascu, Avocat
Și ce e de făcut? Ce sa fac?

Madalina Pascu a scris:

Buna ziua, trebuie analizat dosarul, din ce spuneti este posibil ca dosarul sa se inchida fara demersuri suplimentare din partea dvs.

Angajati un avocat care sa studieze dosarul de la Judecatorie si sa va spuna ulterior in functie de datele dosarului ce este de facut.

~ final discuție ~