avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 829 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua. Daca imi expira buletinul si trebuie ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua. Daca imi expira buletinul si trebuie reînnoit , iar ...

Buna ziua.

Daca imi expira buletinul si trebuie reînnoit , iar sotia (desi locuim impreuna, suntem casatoriti) nu doreste sa ma ia in continuare in spatiul unde locuim, deoarece nu ne mai intelegem, tin sa precizez ca locuinta nu este nici pe numele ei, deoarece succesiunea nu a fost facuta intre ea si fratele ei, ambii lor parinti fiind decedati.
Ce este de facut in acest caz? Cum ar trebui sa procedez pentru a imi putea reînnoi buletinul exact pe adresa precedenta? Pana acum mergeam cu socrul meu, pentru ca el era proprietar, dar acesta a decedat.
Cel mai recent răspuns: User4567 , utilizator 08:51, 5 Aprilie 2024
daca nu aveti unde sa declarati domiciliul, solicitati o carte de identitate provizorie, care nu necesita domiciliu/ resedinta. pe viitor, luati in considerare sa va mutati

adriandimitriu a scris:

daca nu aveti unde sa declarati domiciliul, solicitati o carte de identitate provizorie, care nu necesita domiciliu/ resedinta. pe viitor, luati in considerare sa va mutati

se poate proceda in acest fel din an in an sau este valabil o singura data?

~ final discuție ~