avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1118 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua! În urmă cu 10 ani am cumpărat un teren ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua! În urmă cu 10 ani am cumpărat un teren cu acte ...

Bună ziua! În urmă cu 10 ani am cumpărat un teren cu acte în regulă, dar nu am putut intra in posesia lui pentru că acel teren a fost folosit până în 1990 de o familie , l-au avut schimb cu alt teren din altă localitate și nu vor să iasă de pe acel teren . De atunci l-au dat în judecată pe fostul proprietar ( cel de la care am cumpărat ) , se judecă și în prezent , cer să îi anuleze titlu de proprietate, chiar dacă acesta a demonstrat cu acte că acel teren este al lui. Cei care nu vor să iasă și-au luat terenul avut în schimb dar vor să rămână și pe acesta ,pe acesta nu l-au avut trecut nici în rol. Avocatul fostului proprietar ne -a spus că nu putem intra in posesie că este în litigiu. Ce trebuie să fac să pot intra pe acel teren. ? Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Madalina Pascu , Avocat 12:06, 8 Aprilie 2024
Buna ziua, daca inteleg bine, dvs. ati cumparat terenul de la un proprietar care acum este in judecata cu alti pretinsi proprietari cu privire la anularea titlului de proprietate a celui de la care ati cumparat. Daca Am inteles bine, si acest proces de anulare a titlului de proprietate nu s-a finalizat si prin urmare titlul de proprietate al vanzatorului dvs. este inca valabil, rezulta ca si titlul dvs. de proprietate este valabil, deci puteti cere evacuarea celor care ocupa terenul abuziv, daca nu cumva au si ei titlu de proprietate.

~ final discuție ~