avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 520 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Pe timpul comuniștilor se făcea donație cu 250 mp ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Pe timpul comuniștilor se făcea donație cu 250 mp restul terenului ...

Pe timpul comuniștilor se făcea donație cu 250 mp restul terenului din curte era al statului.
Nu inteleg o chestie din 1990 se retroceda terenul din curte soț și soție a dat tatălui în 1986 donație casa și teren,terenul a stat așa sa platit impozit a murit barbasu apoi tata nepot de sora apoi soția lu barbasu a făcut testament la strănepoții de sora apoi certificat de moștenitor pe 250 mp după donație.
În situația asta ce este de făcut după moartea matusei pot ataca în instanță că strănepot de sora cu sora mea dacă a stricat testamentul a făcut donație etc mătușa altcuiva pot ataca în instanță
că clasa moștenitoare,in anul 2022 sa făcut măsurătorile ptr cartea funciară.
Ce pot cere Primăriei se ascunde ceva cu terenul din curte am un drept la el cu legile care s-au schimbat după testament și dezbaterea donație pe partea tatălui.
Cel mai recent răspuns: Magie1 , utilizator 00:39, 6 Aprilie 2024
Și acum, cititi-va întrebarea, cu voce tare. Suna bine?
Bunurile după testament sunt a lu barbasu care nu a avut copii,
mătușa lea dobândit cu barbasu și acesta a decedat.
In anul 1998 barbasu decedat apoi tata in 1999 și anul 2000 testament făcut apoi dezbaterea moștenirii după donația de 250;mp.
Aici nu înțeleg dacă sunt a lu barbasu bunurile toate ia după moartea ei le da cui vrea prin testament sau alte formalități.

raluk0207 a scris:

Și acum, cititi-va întrebarea, cu voce tare. Suna bine?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Certificatul de mostenitor si testamentul silviu35 silviu35 TATAL meu a primit de la o matusa si un unchi o casa cu 250 mp in 1986 unchiul a decedat in 1997 si a ramas matusa. IN 1999 tata a decedat si matusa a spus va ... (vezi toată discuția)
Am găsit testamentul care l-a făcut mătușa in anul 2000 scrie ... Magie1 Magie1 Am găsit testamentul care la făcut mătușa in anul 2000 scrie testament că toate bunurile ei mobile și imobile ce vor regăsi în patrimoniul ei la ... (vezi toată discuția)
In 1986 tata a primit o donație fara clauza de la o familie,a ... Magie1 Magie1 In 1986 tata a primit o donație fara clauza de la o familie,a murit barbasu apoi tata mătușă a făcut dezbatere de moștenire donația a rămas aceiași ... (vezi toată discuția)