avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 412 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Garantul ipotecar , pentru o firma in reorganizare , ...
Discuție deschisă în Executare silită

Garantul ipotecar , pentru o firma in reorganizare , poate fi executat silit?

Sunt garant ipotecar pentru o societate aflata in reorganizare de o luna.Am garantat un credit, ca salariat, cu propria mea casa. Banca spune ca doar bunurile societatii sunt protejate de executarea silita , casa mea nu este. Cum sa procedez , ce pot eu sa fac sa nu ajung in aceasta situatie sau ce ar trebui societatea sa faca in raport cu banca pentru a gasi o solutie ? Firma are multa bunavointa dar bani nu-s deloc. Iar ratele la credite au depasit 90 de zile de neplata si cum nu se pot indrepta impotriva societatii mi-e teama ca ma vor executa pe mine. Va rog mult orice sfat e pretios si bine venit. Multumesc tuturor.

Alte discuții în legătură

Solutie impartirea drepturilor si obligatiilor pentru un credit radu1984 radu1984 Buna ziua! Eu, X, am contractat un credit in 2008 fiind codebitor intr-un credit ipotecar in care imprumutatul este Y. Am achizitionat un imobil impreuna cu ... (vezi toată discuția)
Insolventa si rate neachitate puiu_luca puiu_luca buna ziua, as vrea sa va rog sa-mi dati un sfat , am un credit la banca pe societate cu rata mare pe care in aceasta perioada nu o pot achita ,daca depun cere ... (vezi toată discuția)
Garant ipotecar insolventa societate Franc Mandelbrot Franc Mandelbrot Daca sunt garant ipotecar si fideiusor pentru o societate care are un credit lao banca si acea societate aintrat in imposibilitate de plata, daca intra in ... (vezi toată discuția)