avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1002 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA livrare intracomunitara
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

livrare intracomunitara

Buna ziua.
In 2008 am facut achizitia intracomunitara a unei masini din germania,masina inregistrata in contabilitate la 65.000 de lei.
seful meu doreste s-o vanda unei firme din ungaria, la pretul de 9000 Eur, ceea ce exprimat in lei ar fi undeva la 36.900 lei.
As dori sa intreb daca se face ajustare de TVA in cazul asta.

Cel mai recent răspuns: danike , utilizator 17:17, 3 Februarie 2010
nu! este o operatiune scutita cu drept de deducere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Exista posibilitatea de a deduce tva-ul? RemusR09 RemusR09 Buna ziua! Pentru PFA in sistem real in domemiul IT, cu cod TVA intracomunitar, doresc sa achizitionez o masina de 30k EUR brut din Germania. Exista ... (vezi toată discuția)
Tva export autoturism (deductibilitate limitata 50%) amh amh Buna ziua, am achizitionat anul trecut un autoturism pe firma. Am dedus doar o jumatate din TVA, masina fiind utilizata si in scop personal. Acum doresc sa o ... (vezi toată discuția)
Tva intracomunitar radujit radujit Buna ziua, Am si eu o intrebare: societatea la care lucrez, are in obiectul de activitate productia de mobila. In cazul barelor de fier utilizate ca material ... (vezi toată discuția)