avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 170 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Buna ziua, sunt functionar public, de curand in urma ...
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Buna ziua, sunt functionar public, de curand in urma unui concurs ...

Buna ziua, sunt functionar public, de curand in urma unui concurs am ocupat o alta functie in cadrul aceleeasi institutii pe un grad superior. Ptr a se emite actul administrativ de ocupare a noii functii a trebuit sa imi fac incetarea raportului de serviciu cu acordul partilor. Acum dupa numirea pe noua functie se poate sa solicit reintoarcerea pe vechea functie, care este pe un grad profesional inferior celei actuale? Mentionez ca mutarea a fost facuta cu data de 07.03.2024. Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:08, 13 Aprilie 2024
Nu puteti solicita asa ceva..postul respectiv a devenit vacant si poate fi ocupat numai in urma unui concurs/examen.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mutare pe o alta functie monodora monodora Am fost pacalita sa-mi cer astazi mutarea de pe o functie pentru care am dat examen, pe o functie mai mare-imputernicire. Imi dau seama ca am facut o mare ... (vezi toată discuția)
Transformare post functionar public sonia1978 sonia1978 Sunt functionar public - consilier superior - intr-o primarie de municipiu. Doresc sa trec in cadrul altui compartiment, in care sunt libere doua posturi de ... (vezi toată discuția)
Pierdere grad profesional consilier superior Costi2015 Costi2015 Buna ziua, Va rog sa-mi dati un sfat in urmatoarea situatie: Am detinut gradul profesional de consilier superior pana in anul 2013, an in care in institutie ... (vezi toată discuția)