avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 388 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Am platit la asociatie de proprietari prin transfer ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Am platit la asociatie de proprietari prin transfer ...

buna ziua am platit la asociatie de propietari prin transfer bancar iar asociatia refuza sa imi scoata restanta si ma ameninta ca ma da in judecata, eu am efectuat platilele lunare prin transfer bancar ei imi spun ca nu au primit bani dar bani au intrat in cont (conform bancii)
Cel mai recent răspuns: Adam Grecu , utilizator 12:09, 8 Aprilie 2024
Ati pastrat chitantele sau ordinele de plata de la banca?
Le pastreaza banca, in format electronic.
Daca sunteti sigur ca banii au intrat in contul asociatiei si asociatia si nu v-a scazut debitul:
- faceti contestatie si aratati tarasenia;
- daca nu raspund sau raspunsul este negativ, va adresati compartimentului specializat din primarie, care se ocupa de as. proprietari;
- sigur, mai departe ar fi sa va adresati instantei, dar nu cred ca se ajunge pana aici;
Mai cunoasteti si alti proprietari aflati in situatia dvs.? Ca una este ca toti proprietarii care achita asociatia pein banca sa pateasca la fel (indolenta asociatiei care nu solicita extrasul de cont la sfarsitul lunii) si alta este situatia in care doar dvs. vi se intampla aceasta situatie, intelegeti?
Succes!

~ final discuție ~