avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 223 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Buna ziua. Daca am avut un împrumut de la Provident ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Buna ziua. Daca am avut un împrumut de la Provident și nu am ...

Buna ziua. Daca am avut un împrumut de la Provident și nu am platit in 2012 o rata de 600 Ron mai pot fi executat silit acum anul acesta?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua, puteti fi executatr silit oricand, asta nu inseamna ca ar fi si legal. In orice caz, daca veti fi executat silit, trebuie sa formulati contestatie la executare in termen de 15 zile de la data primirii primelor acte de executare si sa invocati prescriptia, altfel executarea silita chiar nelegala merge mai departe si mai tarziu nu o veti mai putea contesta.
Buna ziua,

Pe cale de contestatie la executare, solicitati anularea actelor de executare silita, invocand prescriptia executarii silite, solicitand, totodata, cheltuieli de judecata reprezentate de onorariu de avocat.
Ultima modificare: Marți, 9 Aprilie 2024
CABINET DE AVOCAT "STOICA IOANA", Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună, în anul 2015 am făcut un credit de nevoi personale, ... tatarussilvia tatarussilvia Bună, în anul 2015 am făcut un credit de nevoi personale, în valoare de 4600 lei, după ce am născut, nu am mai avut posibilitatea sa achit ratele, m-au ... (vezi toată discuția)
Poprire conturi in baza unei încheieri facuta de executorul judecatoresc marilenabaiko marilenabaiko În luna februarie 2011 am facut un împrumut la Provident, iar in martie 2012 am ramas fara venit si nu am mai putut achita ratele saptamânale.Azi am ... (vezi toată discuția)
Intrebare imprumut neplatit Bogdan2550 Bogdan2550 Buna ziua! Am fost contactat de un operator de la o firma de recuperatori in legatura cu un imprumut la banca neachitat. Imprumutul (facut acum 5-6 ani) a fost ... (vezi toată discuția)