avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 938 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna ziua, Comunitate! Ma puteți sfatui, va rog, cum ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna ziua, Comunitate! Ma puteți sfatui, va rog, cum sa procedez ...

Buna ziua, Comunitate!
Ma puteți sfatui, va rog, cum sa procedez pentru a transfera contractul de închiriere a locului de parcare de la ADP, pe pe numele meu pe al sotului? Talonul e pe numele meu, insa din cauza serviciului stau mai mult in strainatate, revenind in tara la 2-3 lumi pentru cateva zile. De altfel am devenit si rezident al tarii in care lucrez. Totusi masina este permanent in tara iar sotul meu petrece mare parte a anului in Romania. Ma astept ca la urmatoarea innoirea a contractului, administratorul blocului sa refuze sa semneze declaratia ca locuiesc la adresa si vreau da evit pierderea locului de parcare. Cum sa procedez? Mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: eugenoctavian1968 , utilizator 13:35, 8 Aprilie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Cred ca sfatul cel mai bun este sa mergeti la ADP, dar ganditi-va sa nu faceti mai rau (adica sa faceti zarva, ca baietii abia asteapta)...
Ma gandesc sa mergeti in continuare pe solutia actuala, adica unul plateste si beneficiaza altul. De fapt sunteti o familie si aveti doar un autoturism si un singur loc de parcare pe numele unui singur membru al familiei...
Succes!
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Dacă în certificatul de înmatriculare este trecută adresa unde locuiește familia, dumneavoastră purtați același nume cu soțul, locuiți cu forme legale la acea adresă, chiar dacă sunteți rezident în altă țară, administratorul comite un abuz!

~ final discuție ~