avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 621 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Pe data de 27 februarie mi s-a blocat contul de card ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Pe data de 27 februarie mi s-a blocat contul de card pentru salariu ...

Pe data de 27 februarie mi s-a blocat contul de card pentru salariu de către o bancă. Am fost la o sucursală a băncii,unde mi s-a explicat că lor nu le apare. Am sunat la numărul de telefon de contact la care ,la fel mi s-a răspuns că nu le apare blocat. Am trimis email și ,surpriza mi s-a spus că se va analiza în maxim 7 zile dar nici acum nu s-a rezolvat. Menționez că am cardul cu circa 1000 de lei pe el pe care nu-i pot folosi și toți din bancă dă din umeri. Ce pot face ? Mulțumesc mult anticipat. Este vorba de Raiffeisen bank. Mai adaug că ,nu am absolut nici o poprire de nicăieri. Am întrebat de circa 30 de zile pe site dar.... Probabil ca, cu scuzele de rigoare, ori nu știu absolut sa răspundă nici un moderator, ori nu vor sa se pună rău cu băncile. Părerea mea. Oricum, mai încerc o dată. Mulțumesc mult anticipat.
Ultima modificare: Luni, 8 Aprilie 2024
mihaiclaudiugabriel, utilizator
Cel mai recent răspuns: mihaiclaudiugabriel , utilizator 20:02, 8 Aprilie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Pai si daca de la ghiseul bancii v-a spus ca nu e blocat de ce nu ati solicitat sa retrageti de la casieria bancii banii?
Păi ,pentru că mi s-a spus că nu este blocat dar,totuși nu poate să-mi dea fără o hotărâre de la București !!!!,

elenazan a scris:

Pai si daca de la ghiseul bancii v-a spus ca nu e blocat de ce nu ati solicitat sa retrageti de la casieria bancii banii?

~ final discuție ~