avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 794 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Securitate şi Sănătate în ... la instruirea SSM periodica a unui lucrator sunt trei ...
Discuție deschisă în Securitate şi Sănătate în Muncă (fost Protecţia Muncii)

la instruirea SSM periodica a unui lucrator sunt trei semnaturi. ...

la instruirea SSM periodica a unui lucrator sunt trei semnaturi.
acestea pot fi mixte (olograf si electronic) sau trebuie sa fie toate de acelasi tip?
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 16:15, 10 Aprilie 2024
Trebuie sa alegeti fie un model, fie pe celalalt, mixt nu se poate.

Art. 81 cu 1 din H.G. 1425/2006
În cazul în care instruirea lucrătorilor în domeniul securităţii şi sănătăţii în muncă se realizează în format electronic, fişa de instruire trebuie să fie semnată de către toate persoanele implicate în procesul de instruire, cu semnătură electronică, semnătură electronică avansată sau semnătură electronică calificată.
Art. 81, alin 3 cu 1
În funcţie de modalitatea stabilită de angajator prin regulamentul intern, fişa de instruire individuală se semnează olograf sau cu semnătură electronică, semnătură electronică avansată sau semnătură electronică calificată.
Modul de semnare a documentelor privind ssm se stabileste prin decizia interna a angajatorului. Nu este permisa legal, semnatura mixta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Avem un compartiment al carui sef lucreaza de la domiciliu (cluj). ... mvasilescu mvasilescu Avem un compartiment al carui sef lucreaza de la domiciliu (Cluj). Patru lucratori din acest compartiment lucreaza tot de la domiciliu (in Cluj) . Cine face ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, trebuie să actualizăm procedura ssm în ancom și ... niculaedutu niculaedutu Bună ziua, Trebuie să actualizăm procedura SSM în ANCOM și vă rog dacă se poate să-mi răspundeți la următoarele întrebări: 1. Se derulează ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am urmatoarea situatie. lucrez la o firma in domeniul ... Norbert666 Norbert666 Buna ziua, Am urmatoarea situatie. Lucrez la o firma in domeniul automatizari unde se lucreaza pe 3 schimburi, precizez ca sunt sef de schimb. Am in ... (vezi toată discuția)