avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 487 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Bună ziua, mi s-a suspendat permisul pentru ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Bună ziua, mi s-a suspendat permisul pentru neacordare de prioritate ...

Bună ziua, mi s-a suspendat permisul pentru neacordare de prioritate 60 de zile și amenda 1320 lei dar situația a fost așa mai aveam 2 3 metri până la trecere în timpul asta eu aveam ambreiajul calcat și piciorul pe frână pregătită să opresc dar în timpul asta doamna polițistă a pus piciorul pe trecere și când o văzut că mă apropii de trecere ea o inceput sa meargă mai repede pe trecere sa îmi facă semn să trag pe dreapta și am tras după trecere pe dreapta și o venit mi-a cerut actele o venit și un alt polițist sa vadă ce sa întâmplat de ma oprit că o întrebat-o pe ea și el m a întrebat că de cat timp am permisul și i am zis că am o lună și jumătate și el o inceput să spună că nu o sa ii mai am deloc de acuma initial m am speriat că e prima dată care mă oprește poliția m am panicat că mi-a zis așa și după ma luat la secția de poliție acolo o chemat un alt coleg polițist și ia zis că nu i am acordat prioritate mi-a scris procesul verbal al 3 polițist cum ar veni dar mai spun o data că nu eram cu mașina pe trecere nici n am trecut prin fața ei pe trecere pur și simplu mi-a ieșit în fața și mia făcut semn ea nu era în misiune în trafic în acel moment. Vă rog ce părere aveți? Eu nu mă simt vinovată pentru că eu aveam intenția de oprire când am văzut-o dar ea mia făcut semnul și am continuat și am tras pe dreapta.
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 15:12, 10 Aprilie 2024
Nu e nimic deosebit, va dati seama ca persoana de pe trecere nu avea cum sa vada ca sunteti gata de a opri. Opriti, daca trebuie sa acordati prioritate si gata.
Platiti jumatate din minim, care e jumatate din 165 X 6 = 990/2 = 495 RON in cele 15 zile avute la dispozitie si circulati mai atent.
Dupa cele 60 de zile mergeti si recuperati permisul.
Ultima modificare: Miercuri, 10 Aprilie 2024
latka, utilizator

~ final discuție ~