avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1341 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Sunt pensionara din 1.04.2000 .Am obținut eu şi ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Sunt pensionara din 1.04.2000 .Am obținut eu şi colegii mei ...

Sunt pensionara din 1.04.2000 .Am obținut eu şi colegii mei ulterior prin procese majorareapensiilor datorată lucrului in acord global.Adeverințele pentru procese au avut acelaş text şi un tabel şablon cu trei coloane de câştiguri,,diferind pentru fiecare persoană doar cifrele din tabel Cu toate acestea ,mie in proces mi s-au aprobat din tabelul şablon doar sumele din două coloane pentru majorarea pensiei,iar la colegi ( alt complet de judecată) toate sumele din cele trei colane.
Întrebare : La recalcularea din septembrie 2024 adeverinta mea de venituri aflată in dosarul de pensie se mai analizează din nou sau automat ,datorită procesului avut , se vor lua in calcul numai veniturile din două coloane din trei ? Sau nu se mai analizează deloc adeverința ? Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: mcraciun , utilizator 18:00, 10 Aprilie 2024
In interprearea mea veti ramane cu castigul rezultat in urma aplicarii hotararii judecatoresti.
Mulțumesc pentru că mi-ați răspuns.Sunt starea erori judecătorești ! Am avut o colega careia nu i s-a aprobat la proces ,la apel, castigurile numite ACORD ,, venituri obținute timp de 20 de ani .,deși la fond i se aprobaseră . Colega a murit...

Carp Mircea a scris:

In interprearea mea veti ramane cu castigul rezultat in urma aplicarii hotararii judecatoresti.

~ final discuție ~