avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 571 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua.Va rog sa-mi spuneti ce se intampla daca la ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua.Va rog sa-mi spuneti ce se intampla daca la CM se adauga ...

Buna ziua.Va rog sa-mi spuneti ce se intampla daca la CM se adauga un act aditional prin care se modifica "durata muncii",adica sa semnam ca suntem de acord sa lucram de luni pana duminica in 3 schimburi,fara sa fie platite ore suplimentare(cica ni se dă câte 2 zile libere in cursul saptămânii-dar din lipsa de personal nu prea se poate), adica sa te poata cumva sa te oblige sa vii la sfarsit de saptamana,doar ai semnat?.Ti se poate desface CM pe motiv ca nu esti de acord?Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:50, 10 Aprilie 2024
3 schimburi inseamna a cate 8 ore/schimb?
Da.Am uitat sa precizez că unitatea noastră are acum alt patron,dar actul aditional pe care trebuie sa-l semnam este pe vechea denumire,nu este specificat nici salariul,asa cum se specifica intr-un act aditional.Cand am intrebat ni s-a comunicat ca este AA doar pentru durata de lucru...Este in regulă asa?Sau doar sa ne sperie?Multumesc

Cornel Vasile a scris:

3 schimburi inseamna a cate 8 ore/schimb?

Da, actul aditional poate fi doar pentru modificarea timpului de munca si repatizarea acesatuia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Regulament intern program de lucru winer winer Am 2 probleme va rog cineva sa ma ajute:(( 1.firma are mai multe activitati de ex. restaurante,reparatii auto,pensiune. Trebiue sa intocmesc pentru ... (vezi toată discuția)
Trecere la program in turnus ECD-Excellent Personal Services ECD-Excellent Personal Services Buna tuturor, 1. spuneti-mi daca este necesar incheierea unui act aditional intre angajat si angajator pentru trecerea de la program de lucru in 3 schimburi ... (vezi toată discuția)
Ore lucrate in week-end oana72 oana72 Buna ziua! Va rog sa imi spuneti daca sunt obligata la plata unui spor pentru orele lucrate sambata, sau duminica ( 8 ore / zi) , in conditiile in care ... (vezi toată discuția)