avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 962 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Desfacere contract de munca S.G.P.
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Desfacere contract de munca S.G.P.

Bună seara!în urma acestei decizii judecătorești 10.04.2024
Ora estimata: 10:00
Complet: CPF 2
Tip solutie: admite cererea
Solutia pe scurt: În baza art.318 alin.14 şi 15 C.pr.pen., admite cererea procurorului militar al Parchetului Militar de pe lângă Curtea Militară de Apel. Constată legalitatea şi temeinicia soluţiei de renunţare la urmărirea penală dispusă faţă de inculpatul (...), cercetat pentru săvâr?irea infracţiunii de amenin?are, faptă prevăzută ?i pedepsită de art.206 alin.1 C.pen. cu aplic. art. 35 alin.1 C.pen. Confirmă ordonanţa din 20.03.2024 a procurorului militar emisă în dosarul ..... al Parchetului Militar de pe lângă Curtea Militară de Apel. În baza art.274 alin.1 C.pr.pen. obligă pe inculpat la plata sumei de 500 lei cu titlu de cheltuieli judiciare avansate de stat. Definitivă. Pronunţată prin punerea minutei la dispoziţia procurorului şi a inculpatului şi a persoanei vătămate prin mijlocirea grefei instanţei, azi 10.04.2024.
Document: Încheiere finală (dezinvestire) 83/2024 10.04.2024, mentionez ca in ordonanţa procurorului este stipulata munca in folosul comunității de 60 de zile! mi se poate desface contractul de munca fiind S.G.P? munca in folosul comunității îmi va pata cazierul?? va multumesc anticipat
Ultima modificare: Joi, 11 Aprilie 2024
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 00:48, 13 Aprilie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Munca in folosul comunitatii este o obligatie dispusa prin ordonanta de renuntare la urmarirea penala. Nu munca in folosul comunitatii va pateaza cazierul. Munca va inobileaza. Cazierul este patat de savarsirea unei infractiuni. Fapta savarsita de dvs este infractiune, doar ca statul nu are un interes in a urmari aceasta fapta penala. In ceea ce priveste desfacerea contractului de munca trebuie sa cititi contractul de munca si regulamentele specifice postului. Totusi, renuntarea la urmarirea penala nu reprezinta o condamnare in sensul procedural al notiunii, deci cu alte cuvinte s-ar putea sa aveti noroc. Se pune si intrebarea daca pe parcursul urmaririi penale ati fost sau nu suspendat din functie. Cititi contractul si anexele.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua ..din ce am citit si inteles ..s a rezolvat fara consecinte ... Ioanaaurorofa Ioanaaurorofa Buna ziua ..din ce am citit si inteles ..s a rezolvat fara consecinte nu? ,,Solutia pe scurt: În baza art. 318 alin. 15 C.proc.pen., admite cererea ... (vezi toată discuția)
Instanta : confirmare renuntare urmarire penala costyreal costyreal Buna ziua, as dori un sfat , sunt chemat in instanta impreuna cu alti 2 prieteni sub acuzatia de lovire sau alte violente, procurorul a solutionat si noi fiind ... (vezi toată discuția)
Reabilitare de drept Jderix Jderix Buna ziua am si eu nelamurire Am fost condamnat cu suspendare si vreau sa stiu cand mi se sterge cazieru Complet: C4 Camera preliminara - fond Tip ... (vezi toată discuția)