avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 225 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Care este diferența între 48 ore de la comunicarea ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Care este diferența între 48 ore de la comunicarea minutei ...

Care este diferența între 48 ore de la comunicarea minutei și pronuntarea hotărârii referitor la contestație la controlul judiciar ?mulțumesc!gen de când s-a afișat hotărârea sau de când a primit parchetul ?oare imediat cum s a pronunțat se pun cele 48 ore?
Ultima modificare: Miercuri, 10 Aprilie 2024
rosica, utilizator
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 01:16, 13 Aprilie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Gen daca ati fost in sala, termenul curge de la pronuntare, iar daca nu ati fost in sala curge de la comunicare, gen nu va intereseaza pe dvs cand primeste parchetul hotararea, va intereseaza de cand ati luat dvs la cunostinta despre hotarare/incheiere/ordonanta. Si mai conteaza ceva, si anume cine a dispus controlul, adica procuror/judecator/instanta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Apel-termen pentru parchet puncuskaa puncuskaa Cu apel in termen de 10 zile de la comunicare. pronuntarea a fost in 18 iulie.....de la ce data curge termenul de 10 zile? ma intereseaza termenul pentru ... (vezi toată discuția)
Urgent respingere contestatie tergiversare proces ContSters328953 ContSters328953 CHESTIUNE URGENTA Respinge contestaţia ca neîntemeiată. Cu plangere în 3 zile de la comunicare. Pronunţată în şedinţa publică azi, 20.01.2015, Insa ... (vezi toată discuția)
Eliberare conditionata - termen de contestatie 3 zile ioanazgt ioanazgt Buna ziua, Am un prieten a carui cerere de eliberare conditionata a fost admisa ieri (27.11), cu drept de contestatie de 3 zile de la comunicarea minutei. ... (vezi toată discuția)