avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 378 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Salut cineva a clonat site ul sri ...
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Salut cineva a clonat site ul sri ...

Salut cineva a clonat site ul sri si
a batjocorit institutia ce va risca aceasta persoana?
Ultima modificare: Joi, 11 Aprilie 2024
VladP, administrator
Cel mai recent răspuns: benjaminflim , utilizator 11:27, 12 Aprilie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Va fi condamnat pentru infractiunea de savarsire de glume indoielnice si lipsire de umor. Ca urmare a condamnarii va fi obligat sa asculte bancuri proaste, spuse fara nici un fel de talent, de un batran securist care a lucrat zeci de ani in Directia a V-a dar s-a pensionat din SRI.
Ultima modificare: Miercuri, 10 Aprilie 2024
Adalbert Gabriel Gazdovici, Avocat
vor face investigatii , in general in vor cauta?
Ultima modificare: Vineri, 12 Aprilie 2024
benjaminflim, utilizator

benjaminflim a scris:
vor face investigatii , in general in vor cauta?

De ce sa-l caute? Nu e nici o infractiune la mijloc, nu suntem in Rusia sau Coreea de Nord unde poti fi condamnat pentru o astfel de gluma infantila. Asa zisa clona a siteului SRI nu continea informatii false sau chestiuni cat de cat credibile fiind in mod evident o parodie (foarte, foarte proasta, dar parodie). In plus, ma indoiesc ca cel care a facut gluma are mult peste 10 ani asa ca oricum pedepsa maxima care i se poate aplica e de 6 luni fara McDonalds, Playstation si calculator + curatenie saptamanala in camera si dus gunoiul zilnic.
nebuni oameni de ce cineva ar face asta si a pus 2 poze indecente in locul celor originale si a modificat cateva texte am vazut ca sri a sters comentariul baiatului de pe pagina lor de facebook , probabil are gand rau pe ei

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Admitere inm 2007 mikesid mikesid Astept parerile voastre si zvonurile nascocite sau nu de buni sau rai voitori, viitori candidati la examenul de admitere in cadrul INM (vezi toată discuția)
Charlie hebdo Adalbert Gabriel Gazdovici Adalbert Gabriel Gazdovici Banuiesc ca toata lumea a aflat deja despre atentatele din Franta. M-a surprins pozitia unui cunoscut ziarit roman care spunea ceva de genul \\"si-au catutat-o ... (vezi toată discuția)
Condamnarea persoanei in lipsa cadavrului.presupusul faptuitor ar putea fi condamnat penal? CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI Problematica condamnarii penale a unei persoane ,, presupus vinovata? de un omor in lipsa existentei unui cadavru si a existentei unei certitudini de deces ... (vezi toată discuția)