avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 518 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Bună ziua, Am comandat ghete pe un site din China și ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Bună ziua, Am comandat ghete pe un site din China și am primit ...

Bună ziua,
Am comandat ghete pe un site din China și am primit pantofi de unică folosință prin Fan Curier Internațional. Care e procedura de recuperare a banilor și dacă avem legi de protecție a consumatorului care sunt active între China și România. Mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: LidiaMuraru , utilizator 06:24, 12 Aprilie 2024
Nu avem legislație prin care consumatorul să fie protejat în urma unei înșelăciuni comerciale în relația cu China. Singura soluție este să rezolvați situația cu comerciantul chinez.
Mulțumesc frumos.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lnselaciune la shopping on line de pe fb wtiani wtiani Buna ziua! Ma confrunt cu o problema: am comandat 2 rochite de pe o pagina facebook, le-am primit, am platit transportul si livrarea 320lei. Dupa ce am ... (vezi toată discuția)
Protecția comerciantului Claudiu.Gilian Claudiu.Gilian Bună ziua. Sunt curios dacă și comercianții sunt protejați de legislație, nu doar consumatorii. De exemplu, dacă în cazul comerțului online cu livrare ... (vezi toată discuția)
Colet returnat, plata curier florinel888 florinel888 Acum cateva zile am comandat ceva pe internet care urma sa vin printr-o firma de curierat. Problema este ca eu am cumparat acel produs de aici si nu mai am ... (vezi toată discuția)