avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1097 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna ziua, In cazul in care sotia nu se incadreaza in ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna ziua, In cazul in care sotia nu se incadreaza in criteriile ...

Buna ziua,

In cazul in care sotia nu se incadreaza in criteriile pentru a beneficia de indemnizatie de crestere copil, iar eu da, pot intra in CCC beneficiand de aceasta indemnizatie doar pentru 2 sau 3 luni dupa care m-as intoarce la serviciu solicitand stimulentul de insertie pana la implinirea de 2 ani a copilului ?
Daca da, cum se procedeaza dupa nasterea copilului ? Pot lipsi de la serviciu pana la colectarea actelor pentru indemnizatie si voi beneficia de CCC si indemnizatie incepand cu data de nastere a copilului sau vor fi cateva zile in care va trebui sa imi iau concediu de odihna?
Daca am venituri si din profesii liberale,care este suma maxima pe an la aceste venituir ca sa pot beneficia si de indemnizatie de crestere copil?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:10, 11 Aprilie 2024
da, puteti intra in CCC beneficiind de aceasta indemnizatie doar pentru 2 sau 3 luni dupa care sa va intoarcerti la serviciu solicitand stimulentul de insertie pana la implinirea de 2 ani a copilului

~ final discuție ~