avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 528 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... BUNĂ ZIUA SUNT CICEAC LA CONSTANTIN CRISTI ȘI AM O ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

BUNĂ ZIUA SUNT CICEAC LA CONSTANTIN CRISTI ȘI AM O ÎNTREBARE ...

BUNĂ ZIUA SUNT CICEAC LA CONSTANTIN CRISTI ȘI AM O ÎNTREBARE DACĂ VOI FI MUTAT PE ALT POST DE EXEMPLU DE PAZĂ TOT ÎN ACEEAȘI FIRMĂ DAR PROGRAMUL DIFERĂ PROGRAMUL ESTE DE LA ORA 18:00 LA 7:40 DIMINEAȚA SÂMBĂTA CÂND NU SE LUCREAZĂ SUNT 24 DE ORE IAR ÎN ZILELE LIBERE ACORDATE DE GUVERN SE LUCREAZĂ 24 DE ORE ÎN CE CONDIȚII ȘI CUM SE PROCEDEAZĂ LUCRUL ACESTA TREBUIE ACORDUL MEU TREBUIE FĂCUT UN ACT ADIȚIONAL SE CERE CUMVA ȘI ALȚI BANI LA SALARIZARE?????? MENȚIONEZ FAPTUL MENȚIONEZ FAPTUL CĂ NU AM UN CONTRACT INDIVIDUAL DE MUNCĂ .. AM CARTE DE MUNCĂ ȘI CONTRACT SUNT LA FIRMA ASTA DE 6 7 ANI
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:46, 11 Aprilie 2024
Ori aveti ori nu aveti contract de munca ?

Nu mai scrieti cu majuscule . este greu de citit.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Program de lucru . taurel44 taurel44 Buna ziua ! Muncesc la o firma de paza si am unele nelamuriri , la unele din ele poate o sa primesc un raspuns aici . Sunt angajat cu doua contracte de ... (vezi toată discuția)
Program de lucru, zile libere consecutive și ore de noapte aba1011 aba1011 Bună seara din nou, Mă adresez la dvs cu o nouă problemă și înainte să discut cu angajatorul sau să fac vreo reclamație la ITM vreau să fiu sigur ... (vezi toată discuția)
model cim?? ELENA2009 ELENA2009 buna, am nevoie de un draf de contract sau act aditional in care sa fie munca in ture si salariul tarifar orar, are cineva? multumesc. (vezi toată discuția)