avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 584 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Bună ziua ! Am fost sunat și convocat la Biroul ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Bună ziua ! Am fost sunat și convocat la Biroul Poliției Rutiere. ...

Bună ziua ! Am fost sunat și convocat la Biroul Poliției Rutiere. Mi s-a prezentat de către un agent, o sesizare a unui cetățean posesor de vechicul.Din plângerea acestuia reieșea că în urmă cu aproximativ 25 de zile a găsit sub ștergătorul de parbriz un bilețel.In acest bilețel scria că șoferul autoturismului cu nr XX 22 NNN(mașina mea) a făcut o manevră greșită și i-a zgâriat bara din față.Biletul nu conținea și un număr de telefon sau numele celui care l-a redactat.Pe cale de consecință agentul de poliție a redactat un PV și m-a sancționat cu avertisment și suspendarea permisului pt.30 de zile.Argumentele mele că nu .recunosc fapta și că autoturismul este condus și de către băiatul meu ,nu au contat.Dauna prezentată era o zgârietură de 1 mm lățime și vreo 4 lungime.Am contestat PV in instanță și contestația mi-a fost respinsă.Incă nu am primit motivația. Cum considerați sancțiunea și decizia instanței? Îmi propun să fac apel.
Cel mai recent răspuns: Adalbert Gabriel Gazdovici , Avocat 19:10, 11 Aprilie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
S-au facut fotografii si masuratori comparative pe ambele caroserii de catre politist? Zgarieturile erau corelate? Nu? Atunci e destul de dubios. Am o speta aproape la fel in care am castigat la judecatorie si acum e in apel doar ca "sesizarea" nu s-a facut printr-un bilet ci printr-un grup de facebook care acum a sters postarea. De unde stim ca omul d-vostra nu si-a zgariat masina si nu i-a pus nevasta-sa biletul in parbriz, ca sa o repare pe asigurarea altuia? Nu stim. Exact cum nu stiu daca cel care a postat in speta mea pe facebook nu era un prieten care ajuta la repararea masinii in defavoarea unui fraier.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Maºina zgâriatã sistematic de un vecin roolly roolly Mi-am găsit sistematic maşina zgâriată pe capota portbagajului. Iniţial am dat vina pe copii care se joacă în zonă. Am găsit într-o dimineaţă un ... (vezi toată discuția)
Suspendare permis 30 zile pentru art 79/2/ oug 195 vyobuz vyobuz Sunt sofer la o societate si ma confrunt cu urmatoarea situatie: la data de 01.07 2009 a venit la societate un agent de la circulatie si a solicitat sa stea de ... (vezi toată discuția)