avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 820 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Evacuare locuinta parintilor
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Evacuare locuinta parintilor

Scuzati deranjul. Am 32. Locuiesc cu ai mei, adica tatal biologic si mama vitrega. Nu ii deranjez cu absolut nimic, stau in sufragerie, nu sunt violent, lucrez in acelasi loc in care lucreaza si ei. Se poarta abuziv cu mine, imi fac numai scandal, imi dau numai teroare daca nu stau smotru in fata lor si nu ii slugaresc. Daca nu fac cum imi spun ei, ma ameninta ca ma vor da afara, sa ma duc sa imi caut chirie (mentionez ca nu dispun de un salariu lunar sa ma pot descurca singur) ca imi vor arunca toate lucrurile din sifonierul pe care il am in sufragerie, ca ma vor evacua cu politia, nenorocitul asta de tata pe care il am ma ameninta ca va chema politia sa imi puna bratara electronica. Doar fiindca nu ii "execut" ordinele. Mentionez ca din salariul meu, timp de un an si jumatate, am platit lunar si inca platesc la data curenta suma de 800 de lei drept contributie la locuinta. Am buletinul pe locuinta lui. As vrea sa stiu daca ma poate evacua cu politia, sau imi poate pune ordin de restrictie sau bratara electronica. Cum pot demonstra ca acest om este labil psihic si un ticalos nenorocit care imi face viata un cosmar ???
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 19:28, 13 Aprilie 2024
Casa a cui e? Proprietarul te poate evacua de dar dupa un proces de evacuare în instanță. Nu iti pune nimeni brățară, stai liniștit.
La anii tai e ciudat sa stai cu parintii. Ia-ti de munca ceva mai bun sa ai un salariu mai mare și te muti în chirie.
Politia nu este competenta sa evacueze pe nimeni iar brățară electronica se folosește doar în cazul emiterii unui ordin de protecție.De evacuat teoretic te pot evacua relativ repede prin instanta ,legal nici părinții.nu sunt obligați sa te întrețină la vârsta pe care o ai.Daca ai moștenit și tu o cota din apartament ca urmare a decesului mamei atunci se schimba discuția..
Ultima modificare: Sâmbătă, 13 Aprilie 2024
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat
Pai nu ma intretin ei cu nimic. Eu imi platesc o cota parte, de mancat nu mananc din mancarea lor ! Altul e substratul aici...
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu știu care e substratul, întrebarea este dacă au cumpărat apartamentul părinții.tai în timp ce erau căsătoriți?Dacă e asa ar fi trebuit sa ai și tu o cota parte după decesul mamei.Daca apartamentul e bun propriu al tatălui te poate evacua fără nici o problema legala..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Situatia locativa a mamei si a minorului Vicky1 Vicky1 Buna ziua Sunt divortata si stau intr-un apartament cumparat in timpul casatoriei cu fostul sot. De 3 ani de zile el este plecat din domiciliu si brusc ... (vezi toată discuția)
Am făcut la notar un act cu abitatie viageră unuia dintre cei ... Am făcut la notar un act cu abitatie viageră unuia dintre cei doi copii ai mei,pe casă părinților mei, pe care am renovat-o,singura .Mama mea este ... (vezi toată discuția)
Amenintari si calomnie daniella28 daniella28 buna ziua,as vrea sa stiu daca sotul cu care ma aflu in divort se poarta urat cu mama mea,a tipat la ea,ii vorbeste urat,pe mine ma ameninta ca imi ia copilul ... (vezi toată discuția)