avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1062 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună ziua. Am și eu o nelămurire la firma de paza ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună ziua. Am și eu o nelămurire la firma de paza la care ...

Bună ziua. Am și eu o nelămurire la firma de paza la care muncesc. Pe contractul de muncă îmi scrie un program de 8 ore pe zi 40 ore pe săptămână. In schimb eu muncesc 12/24 și 12/48.deci fac și ore de noapte am făcut o sesizare la ITM BUC. precum nu primesc fluturas de salariu. Nu sunt plătite ore de noapte. Și sporurile aferente. Culmea primesc răspuns de la Itm. Și ne spune că firma este corectă și in urma verificari reiese că sporurile și orele sunt plătite corect. Mă puteți sfătui ce trebuie să fac mai departe. Eu cred ca bănuți care trebuie sai primim se cam pierd pe drum. Adică cred că șeful de obiectiv cred că face fals in pontaj pe care îl trimite la firma. Părerea mea asa cred. De aceia vă cer o părere. Mulțumesc frumos
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:58, 12 Aprilie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Este posibil ca angajatorul sa fi prezentat documente care nu corespund realității la controlul ITM.

Puteți acționa în instanță.

~ final discuție ~