Buna ziua comunitate. As dori daca stie cineva cum sa procedez cu o persoana care a pus stapanire intr-un fel pe proprietatea la care eu am dreptul fiind mostenitor,deasemenea si alti 3 nepoti . Acest individ este var cu o cumnata din partea altui frate decedat care s-a declarat la notar fiind unic mostenitor iar acum suntem in procesul de anulare a certificatului de mostenitor primit in urma declaratiei false pe care a dat-o la notar. Noi am aflat dupa decesul lui asta.Vreau sa stiu daca i se poate pune interdictie sa mai intre in imobil deoarece intre timp a carat tot din casa parinteasca si plus de asta ameninta ca dupa ce moare el putem lua casa.Multumesc.
Da,am angajat avocat, dar aseara am aflat de la nepoata mea din Romania ce face acest individ si cu ce amenintari vine .Cum astazi e sambata si doamna avocat are liber,nu am indraznit sa deranjez cu aceasta intrebare si nu am mai avut rabdare pana luni. Acesta este motivul pentru care am intrebat ,o zi buna.
Daca aveti avocat va recomand sa nu va ma informati in alta parte, adica sa aveti rabdare, pentru ca daca o sa primiti alte raspunsuri de la alte persoane (care nu cunosc bine situatia juridica a problemei), in loc sa va linistiti o sa va nelinistiti mai tare si mai rau o sa va faceti. Asa cum ati stat luni sau poate ani de zile, mai aveti rabdare 2-3 zile. Weekend placut!