avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 550 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Bună, sunt inculpat într-un dosar pentru introducere ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Bună, sunt inculpat într-un dosar pentru introducere in țară ...

Bună, sunt inculpat într-un dosar pentru introducere in țară de droguri de risc, faptă ce prevede închisoare între 5 și 15 ani. Există posibilitatea de renunțare la urmărirea penală sau clasare in acest caz? Nu prea m-am lămurit din ce am văzut pe internet. Vă mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: adrian@13 , utilizator 23:04, 14 Aprilie 2024
Bună seara! Ar trebui să vă angajați un avocat care să studieze dosarul. Nu putem discuta despre clasare, în lipsa studierii dosarului.
Renunțarea la urmărirea penală nu se aplică la pedepse mai mari de 7 ani. Cel mai probabil veți fi trimis în judecată. Căutați urgent un avocat specializat pe penal. Situația dumneavoastră este destul de complicată și nu e bine să vă documentați pe net. Nu știu despre ce cantitate e vorba, ce fel de drog sau contextul dar evitați sa discutați pe net. Discuțiile cu avocatul sunt confidențiale și nu pot fi folosite chiar dacă ar fi interceptate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salut la toată lumea am și eu o problema am fost oprit de un ... Buley11 Buley11 Salut la toată lumea Am și eu o problema am fost oprit de un echipaj de poliție in trafic mi sa făcut testul cu acel aparat de drog in care mi-a ieșit ... (vezi toată discuția)
Posesie substante ilegale Tedy_r2 Tedy_r2 Salut, Am fost prins de catre jandarmerie, alaturi de un prieten cu 2 jointuri. acestia ne-au dus la cea mai apropriata sectie unde ne-au luat ... (vezi toată discuția)
Promisiune falsa deliaioana deliaioana buna ziua.prietenului meu ia fost gasit in masina un plic de 1g afetamina.ca sa scape de acel dosar i s-a cerut sa dea niste informatii la diicot.zis si facut ... (vezi toată discuția)