avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 494 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Fermierii folosesc tunuri cu gaz sa sperie porumbeii. ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Fermierii folosesc tunuri cu gaz sa sperie porumbeii. Zgomot ...

Fermierii folosesc tunuri cu gaz sa sperie porumbeii. Zgomot de la 7-20 in fiecare zi. Ca in poligon descoperit. Legea prevede asa ceva?
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 16:06, 15 Aprilie 2024
Legea nr. 61/ 1991 republicata mentioneaza pastrarea linistii si ordinii publice intre orele 22-6, dar sunt aplicabile si toate prevederile art.2, pct.25-27.
Gasiti legea aici: [ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Zgomote demolari, constructie in apropierea blocului de locatari irina10 irina10 Buna ziua, In puteti spune, va rog, daca exista vreo lege in ceea ce priveste linistea din apropierea unui imobil? In spatele blocului in care locuiesc este ... (vezi toată discuția)
Lege tulburarea linistii publice eduard27 eduard27 Buna ziua!as dori sa stiu exact care sunt conditiile in care poate fi o persoana amendata ptr tulburarea linistii prin muzica la volum mare Poate fi cineva ... (vezi toată discuția)
Firma care ridica gunoiul incalca orele de liniste Sorin_90 Sorin_90 Vin de 4 ori pe saptamana pe le 5:45 dimineata (uneori chiar si la 5:20) pe strada mea si fac o galagie foarte mare. Dupa aceea mai vin inca o data pana in 7 ... (vezi toată discuția)