avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 525 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua. In cazul unui contract cu norma partiala de ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua. In cazul unui contract cu norma partiala de 1 h/zi, ...

Buna ziua.
In cazul unui contract cu norma partiala de 1 h/zi, fisa postului trebuie sa cuprinda atributiile si sarcinile aferente pentru 1 h/zi sau fisa postului se intocmeste cu sarcinile specifice unui post cu norma intreaga? Si daca sunt trecute sarcinile pentru postul cu norma intreaga, angajatul cu contract de 1h/zi de unde stie care sunt sarcinile de care este raspunzator, cum le departajeaza?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:22, 15 Aprilie 2024
Fisa postului trebuie sa cuprinda atributiile si sarcinile aferente pentru 1 h/zi

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Doua fise de post, un singur contract individual de munca iuliachirita iuliachirita Buna ziua, Daca am doua fise de post diferite, sunt obligata sa am si doua CIM diferite? Multumesc. (vezi toată discuția)
Contract de munca norma intreaga si jumatate de norma crisislory crisislory Buna ziua , lucrez ca lucrator desmnat la o companie avand contract cu norma intreaga stiind ca asa cere legislatia in vigoare , intrebarea mea este mai pot ... (vezi toată discuția)
Semnarea fisei postului Buna ziua.Intrebare:Un angajat care lucreaza la o firma fara a semna fisa postului pentru postul pe care il ocupa,poate fi tras ulterior la raspundere in ... (vezi toată discuția)