avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 113 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - impozit pe venitul ... Venituri din chirie variabila
Discuție deschisă în Fiscalitate - impozit pe venitul microîntreprinderilor

Venituri din chirie variabila

O societate care desfasoara activitatea de jocuri de noroc, CAEN 9200 va inchiria un spatiu de la o societate comerciala. Contractul care se va incheia prevede chirie variabila, raportata la veniturile obtinute de locatar din jocuri de noroc, in functie de vadul comercial. Aceste venituri din chirie variabila sunt scutite de TVA?
Cel mai recent răspuns: Grama Cornel - Consultant fiscal , Consultant fiscal 16:44, 15 Aprilie 2024
Clientul va poate factura fara TVA sau cu TVA in functie de cum opteaza . ( by default chiria e scutita de TVA dar daca el opteaza prin norificare la ANAF o poate factura cu TVA )

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Firma cu 2 coduri fiscale? alncr alncr Buna ziua!Am o firma organizatoare de jocuri de nororc, cod caen 9200, principal obiect de activitate, nu plateste tva(scutita prin legislatie).Ca obiect de ... (vezi toată discuția)
Impozit venituri din jocuri de noroc maryabunea maryabunea Buna. Sunt o microintreprindere platitoare de impozit pe venit. In mai 2009 am incheiat un contract de inchiriere spatiu cu o sc pentru expoatarea unor masini ... (vezi toată discuția)
Nota contabila miutaradu miutaradu sunt societate comerciala, am inchiriat un spatiu , am primit bani pe chirie in luna eliberand factura fiscala cu tva si chitanta Cum se fac contarile ? (vezi toată discuția)