avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 170 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Factura și bonul fiscal
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Factura și bonul fiscal

Buna ziua.
Doresc un raspuns la o problema si daca cineva imi poate răspunde as fi recunoscatoare.
Am cumparat de la un magazin niste haine pe care angajatorul mi le deconteaza.Am solicitat factura fiscala dar am pierdut bonul....Reintorcandu-ma la magazin cu factura mi-au spus ca nu se poate emite un alt bon.Ce pot face in acest caz? Extrasul de cont poate ajuta angajatorul sau pot face o plangere undeva pentru că am aflat ca in cazul in care ai factura sunt obligati sa iti emita un duplicat al bonului......
Va mulțumesc!
Ultima modificare: Luni, 15 Aprilie 2024
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: septimia , utilizator 14:47, 21 Aprilie 2024
daca pe afctura este mentionat ca este platita in numerar, sau este mentionat ca este platita cu bon fiscal nr...;atunci se poate deconta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obligativitate eliberare bon fiscal Zagoni Zagoni Buna ziua! Am intampinat o problema la un magazin de piese electronice, si anume: Am cumparat piese in valoare de 125 Ron, pentru firma, la care lucrez, ... (vezi toată discuția)
Plata card emitere bon fiscal? LazarAlinaMihaela LazarAlinaMihaela Buna ziua, am un coafor si am avut o \\\\\\"mica problema\\\\\\" cu un client. Practic domnul a achitat cu cardul acum o saptamana plata unor servicii care ... (vezi toată discuția)
Problema pierdere bon fiscal peterpan17 peterpan17 Buna seara. Am cumparat acum cateva zile de la un magazin (walk...) 5 camasi fara a le proba crezand ca imi sunt bune la marime.ajungand acasa le-am probat ... (vezi toată discuția)