avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 109 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Bună seara.. Aș avea o rugăminte .. Fiul meu a avut ...
Discuție deschisă în Executare silită

Bună seara.. Aș avea o rugăminte .. Fiul meu a avut un proces ...

Bună seara..
Aș avea o rugăminte ..
Fiul meu a avut un proces cu Microsoft.. In 2008..A primit pedeapsa..(4 ani cu suspendare)
Nu am fost înștiințați a avea de plată ceva.
Acum banca unde are cont l-a înștiințat că are cheltuieli de judecată de plătit.. De fapt au făcut poprire pe o sumă care spune banca,.. Fiind cheltuieli de judecată..
E posibil să dureze 12 ani pentru a-l anunța? Și cum de nu anunță înștiințare acasă?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Sigur l-au instiintat privitor la cheltuielile de judecata prin sentinta. Recititi-o. Din 2008 pana acum au trecut ceva mai mult de 12 ani.
Vă mulțumesc..

Adalbert Gabriel Gazdovici a scris:

Sigur l-au instiintat privitor la cheltuielile de judecata prin sentinta. Recititi-o. Din 2008 pana acum au trecut ceva mai mult de 12 ani.

Mă scuzați că revin.. Aceste procese nu au un termen in care se prescriu? Totuși de la executarea pedepsei sunt peste 12 ani..
Si daca au termen cheltuielile cred că tot trebuie plătite..
Aș vrea să știu.. Băiatul nu găsește hotărârea instanței..
Ultima modificare: Marți, 16 Aprilie 2024
Manuela Rășină, administrator
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Termenul de prescriptie este de 3 ani insa ca sa desfiintati poprirea trebie sa faceti contestatie la executare. Sigur nu va descurcati asa ca va sfatuiesc sa luati legatura cu un avocat. Copia sentintei o puteti obtine de la instanta care l-a condamnat in prima instanta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună seara.. aș avea o rugăminte .. fiul meu a avut un proces ... Iulita Bambuch Iulita Bambuch Bună seara.. Aș avea o rugăminte .. Fiul meu a avut un proces cu Microsoft.. In 2012..A primit pedeapsa..(4 ani cu suspendare) Nu am fost ... (vezi toată discuția)
Executare silită de 2 ori pt acelasi dosar Mia4 Mia4 Buna ziua. Am avut un dosar din 2007 la banca transilvania,în 2014 am fost executată silit pt acest dosar (mi a rămas mie in urma divortului)...l am achitat ... (vezi toată discuția)
Executare silita pentru rovigneta! ddv82 ddv82 Buna ziua! As dori sa ma ajutati si pe mine cu un raspuns daca se poate.Am de platit trei despagubiri pentru rovigneta din 2011.Daca le platesc acum desi ... (vezi toată discuția)