avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 512 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Am ieșit la pensie acum 7 ani. Am depus împreună cu ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Am ieșit la pensie acum 7 ani. Am depus împreună cu cartea ...

Am ieșit la pensie acum 7 ani.
Am depus împreună cu cartea de muncă în original și 2 adeverințe (în original) pentru "acord global" de la 2 instituții, care au făcut parte din dosarul de pensionare depus la casa de pensii.
Evident că, la vremea aceea, nu au fost luate în calcul!
Intrebare:
La recalcularea din septembrie, ele vor fi luate în calcul din oficiu? Avîndu-se în vedere că sunt în dosarul depus deja de 7 ani ...
Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: odoina2 , utilizator 10:36, 16 Aprilie 2024
da, vor fi luate in calcul.
Mulțumesc!

Cornel Vasile a scris:

da, vor fi luate in calcul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie anticipata fara penalizare catalinatravel2 catalinatravel2 Buna ziua, 1)Am depus dosarul pentru pensie anticipata fara penalizare(4.06.2014),am crezut ca am:vechime:38 ani si 7 luni,dar am avut zile de concediu fara ... (vezi toată discuția)
Recalculare pensie cu adeverinta de la facultate Foruniversitate Foruniversitate buna tuturor, va rog putina atentie si pentru mine, am iesit la pensie in noiembrie 2014, am depus dosarul cu documentele solicitate, inclusiv copie dupa ... (vezi toată discuția)
Incadrare gr.ii de munca danaialle danaialle Buna ziua ,tatal meu a iesit la pensie limita de varsta in 1994 si doreste recalcularea pensiei si incadrarea in gr.II de munca in baza a 2 adeverinte si a ... (vezi toată discuția)