avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 579 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna ziua, Dupa cum probabil stiti, Sectorul 4, ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna ziua, Dupa cum probabil stiti, Sectorul 4, printr-o hotarare ...

Buna ziua, Dupa cum probabil stiti, Sectorul 4, printr-o hotarare locala a solicitat ca pentru orice activitate avuta cu institutiile primariei, sa faci dovada platii taxei de salubritate. In prezent mi se refuza transmiterea documentelor pentru declararea la taxe si impozite a unui autovehicul achizitionat recent pe acest motiv.
Contractul este pe Asociatia de proprietari si eu sunt pus in situatia de a solicita administratorului aceasta dovada de fiecare data. Problema este ca nu intotdeauna administratorul raspunde prompt si de aici apar complicatiile.
Va rog sa-mi spuneti daca este legal sa solicite asa ceva si/sau cum pot depasi aceasta situatie.

Multumesc frumos pentru suportul acordat!
Cel mai recent răspuns: Oprisanescu Stefan , utilizator 10:56, 19 Aprilie 2024
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Deocamdata e legal, tot ce tine de astfel de conditionari e votat in sedinta HCL. Daca doriti sa anulati asa ceva, atunci va trebui sa angajati un avocat si sa dati primaria in judecata, la instantele de contencios administrativ..
Buna ziua , este un HCL de multi ani si este bine sa comunicati cu presedintele sa va copiati contractul si sa cereti doar ultima plata la administrator sau presedinte . Va este trimis in format electronic pe un canal de comunicare .La noi se rezova in maxim 15 minute tot .Totul depinde de comunicarea intre parti .

~ final discuție ~