avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 930 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Contributii aferente contractului de prestatie ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Contributii aferente contractului de prestatie artistica (drept ...

Contributii aferente contractului de prestatie artistica(drept de autor)
Daca o persoana are contract individual de munca valabil pt perioada 02.10.2023-02.06.2024 iar in perioada 17.04.2024-20.06.2024 are incheiat contract de prestatie artstica(legea8/1996) cu plata onorariului in data de 20.07.2024, in perioada 01.10.2024 -01.06.2025 are incheiat un nou contact individual de munca. Intrebarea este dacă pentru contrcactul de drept de autor trebuie sa plateasca contributii?Va rog si temeiul legal.Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:08, 18 Aprilie 2024
Îmi cer scuze, dar consider ca am scris foarte clar, cand am pus intrebarea si am primit raspuns eronat. Am platit un abonament ca sa primesc informatii cat mai corecte, altfel as fi pus intrebarea pe site-uri fara plata.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua,

Abonamentul dumneavoastra vizează accesul la articolele premium și la alertele noastre trimise pe email. Forumul a fost întotdeauna și va rămâne gratuit. Activitatea de aici se datoreaza voluntarilor care aleg să-și dedice timp și efort pentru a-i ajuta pe alții.

O zi frumoasă.
Ce raspuns eronat ati primit ? Ati citit legislatia ca sa puteti argumenta sau ati citit diferentele dintre mesajele dvs?

~ final discuție ~