avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 553 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Am cumpărat un apartament în 2017 pentru care am ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Am cumpărat un apartament în 2017 pentru care am primit adeverință ...

Am cumpărat un apartament în 2017 pentru care am primit adeverință de la asociația de proprietari care atestă că vechiul proprietar era cu întreținerea la și asociația cu utilitățile la zi. Zilele acestea, asociația a primit o notificare de la executorul judecătoresc ca are de plata către Radet 34000 lei datorie din 2010-2012. Pot fi obligat să plătesc și eu parte( 1130 lei) din datoria către Radet ?
Cel mai recent răspuns: Adalbert Gabriel Gazdovici , Avocat 15:04, 16 Aprilie 2024
5 din 6 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu. Datoriile sunt ale asociatiei din care d-voastra inca nu faceati parte. In mod normal nici asociatia nu ar trebui sa plateasca, pentru o datorie veche de 12 ani ar fi trebuit sa intervina prescriptia extinctiva chiar daca s-au facut plati tot timpul. Insa asociatia ar trebui sa apeleze la un profesionist ca sa vedeti de unde, cum si pentru ce s-a nascut acea datorie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Penalitati la intretinere MARIA343 MARIA343 Buna seara In luna martie 2012 aveam restanta la intretinere x lei .Am achitat in luna octombrie o suma y ajungând la zi cu plata ... (vezi toată discuția)
Abuzuri asociatia de proprietari Anca.Mirela Anca.Mirela Buna seara. Am urmatoarea situatie: asociatia de proprietari de unde locuiesc este executata silit pentru datorii catre RADET. In procesul verbal emis de ... (vezi toată discuția)
Fond esalonare radet Joyjoy Joyjoy Buna seara, M.am mutat de o luna, intr.un bloc care are esalonare datorii catre radet. La afisarea listei de intretinere, am pe lista lunii curente si la ... (vezi toată discuția)