avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 536 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună ziua Sunt Ciceala Constantin Cristi din județul ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună ziua Sunt Ciceala Constantin Cristi din județul Olt am ...

Bună ziua Sunt Ciceala Constantin Cristi din județul Olt am pus și eu o întrebare pe forumul dumneavoastră dumneavoastră și domnul Cornel Vasile m a întrebat după toate documentele trimise și răspunsurile oferite dacă am sau nu am contract de muncă îi răspund Domnului Cornel Vasile că am contract de muncă sunt de șapte ani în această firmă am trimis și contractul de muncă către un domn avocat Mihai care colaborează cu avocat.net și aștept un răspuns dacă patronul îl poate să mă trimită pe alt post să mă pună un alt post fără consimțământul meu fără un act adițional și în ce alte condiții se mai face mutarea de pe un post pe altul tot la aceeași firmă
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:15, 17 Aprilie 2024
1. Potrivit art.48 C.mun., angajatorul poate modifica temporar locul şi felul muncii, fără consimţământul salariatului, şi în cazul unor situaţii de forţă majoră, cu titlu de sancţiune disciplinară sau ca măsură de protecţie a salariatului, în cazurile şi în condiţiile prevăzute de prezentul cod.

2. Locul muncii poate fi modificat unilateral de către angajator si prin delegarea sau detaşarea salariatului într-un alt loc de muncă decât cel prevăzut în contractul individual de muncă.
=====

Nu mai deschideti acelaşi topic de mai multe ori sau pe secţiuni diferite ale forumului. Topicurile în plus vor fi șterse de administratori sau moderatori.
Ultima modificare: Miercuri, 17 Aprilie 2024
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Locul muncii angajatlastat angajatlastat Daca in contractul de munca se specifica in dreptul locului de munca denumirea institutiei si nu un anume compartiment sau serviciu din cadrul institutiei, se ... (vezi toată discuția)
Decizie transfer loc de munca, valabila?..pot refuza??? bogdan_6230 bogdan_6230 Salutare. de curand am primit o decizie cu privire la transferul meu de la locul actual de munca la un nou loc stabilit de angajator. Transferul se face in ... (vezi toată discuția)
Transfer functionar public puyku puyku Buna Ziua! As dori sa stiu daca ma poate lamuri cineva in legatura cu transferul functionarilor publici de la un compartiment sau serviciu la altul in cadrul ... (vezi toată discuția)