avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 309 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Buna ziua, este obligatoriu sa raspunzi la o cerere cu ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Buna ziua, este obligatoriu sa raspunzi la o cerere cu valoare ...

Buna ziua, este obligatoriu sa raspunzi la o cerere cu valoare redusa? ce sanctiuni sunt pentru parat daca nu raspunde si nu trimite in termen cererea? multumesc
Cel mai recent răspuns: AV. GABRIELA GERBER , Avocat 13:36, 20 Aprilie 2024
Obligatoriu este daca aveti de invocat exceptii si de facut aparari.

In rest, puteti alege sa ignorati cererea, insa nu veti mai putea face aparari si depune acte, daca nu este depus in termen raspunsul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Termenul de depunere a întâmpinãrii Lungu Constantin Lungu Constantin Daca parata a depus intampinarea in data de 12.10.2012 iar ziua procesului a fost in data de 16.10.2012 se poate invoca exceptie pe procedura deoarece nu a ... (vezi toată discuția)
Intampinare depusa dupa expirarea termenului Adrianz3 Adrianz3 Ce se poate intampla daca intampinarea este depusa dupa expirarea termenului? Inafara de sanctiunea decaderii din dreptul de a mai depune probe si de a invoca ... (vezi toată discuția)
Plangere la p-v de contraventie OANA GORAN OANA GORAN dragi colegi, am facut plangere impotriva unui p-v de contracventie, eu sunt petent deci, la primul termen intimata a depus intampinare iar instanta a dat ... (vezi toată discuția)