avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 917 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Am un mic magazin online care trimite produsele de la ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Am un mic magazin online care trimite produsele de la un depozit ...

Am un mic magazin online care trimite produsele de la un depozit din Hunedoara. Comenzile de livrare le fac printr-o aplicatie terta (ecolet) care la randul ei trimite mai departe catre curieri. Un colet apare la ora 10:10 ridicat de catre curier si la 17:10 apare cu status special de "unsent". Comanda este facturata si platita de catre mine. Coletul nu ajunge la client. Am facut solicitare de despagubire colet pierdut. Depozitul sustine ca a fost ridicat iar curierul nu recunoaste ridicarea.
Cum pot sa dovedesc ca a fost ridicat?
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 15:37, 17 Aprilie 2024
Trebuie sa existe un document semnat de cine a predat, dar si de cine a primit coletul respectiv. Confruntati semnaturile impreuna cu semnatarii.
organizati-va fluxul, cu reguli/ proceduri. folositi-le pe ale depozitului/ curierului. daca nu exista, scrieti-le dvs.
e posibil ca toate aceste verificari sa intre la servicii premium/ track and trace, etc. cititi contractul

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Produse comandate telefonic/messenger, platite si nelivrate pandorapearl pandorapearl Buna ziua, Scriu in numele prietenului meu. El a comandat telefonic si partial prin Facebook messenger produse alimentare (carnati, mezeluri) dar si bauturi ... (vezi toată discuția)
Comanda online - neonorata ionita_add ionita_add Buna seara, In data de 11.11.2015 am efectuat o comanda online la firma importanta de vanzari. Am comandat un smartfone in val de 1300lei. Plata s-a ... (vezi toată discuția)
Colet furat ellakosta ellakosta Am comandat un produs din afara tarii, platit cand s-a facut comanda. Am primit un tracking number. Dupa o luna si jumatate, timp in care produsul s-a plimbat ... (vezi toată discuția)